Telefon: C510 i Vivaz
Wiek: 21 Dołączył: 29 Lip 2010 Posty: 111 Skąd: Kraków / USA
Wysłany: 2010-07-29, 13:42 Witam.
Witam wszystkich forum,jestem maxiu. Zarejestrowałem się dzisiaj 29.07.10(kiepsko u mnie z pamięcią :P) i chciałem powiedzieć wam hello.
A Więc mam na imię Mateusz(Mati) mam 21 lat,mieszkam w Krakowie,i mnie interesuje się: Muzyki np:Hardstyle,trance,clubb,dance i techno.;Filmy i telefony tuninga. Zarejestrowałem się na tym forum bo wygląda fajnie,admin fajny(nie żebym się podlizywał czy coś) no jest tu mój kumpel,mam nadzieję,że uda mi się ich tutaj paru zaprosić. Na forum postaram się pisać dużo postów,tyle ile tylko zdołam :splash: i dbać o porządek na forum,przynajmniej sam go nie zaśmiecając,będę starał się pomagać innym userom,więc zawsze gdy macie jakieś pytania lub problem możecie zwracać się do mnie na gg gdyż jestem często dostępny. To by było na tyle,pozdro dla wszystkich. maxiu
_________________ ZAKAZ KOPIOWANIA MOICH PLIKÓW NA INNE SERWERY BEZ MOJEJ ZGODY ZABRONIONE!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum